Zesweg 166, 6604BP Wijchen
+31 6 47 49 26 62
info@braddock.nl

Diensten

Braddock Beheer & Consultancy B.V.

Bij Braddock Beheer & Consultancy B.V. bent u op de juiste plek voor betrouwbare en deskundige ICT diensten. Met onze verschillende diensten kunnen wij u en uw medewerkers op diverse manieren ondersteunen, begeleiden en opleiden. Tevens kunnen wij zelfs uw volledige ICT omgeving beheren.
Onze focus ligt op het leveren (en beheren) van een stabiele en vooral veilige infraomgeving.

Hieronder is een kort overzicht van onze meest populaire diensten. Heeft u hier vragen over, of staat uw wens hier niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Infrastructuren

In een moderne omgeving bevinden zich enorm veel verschillende devices. Denk hierbij aan Switches, Storage Devices, Back-ups, Access Points, Data Servers, Firewalls en zo gaat de lijst maar door. Hierdoor kan het geheel erg onoverzichtelijk en storing gevoelig worden. Waarbij het in het ergste geval de veiligheid van de omgeving kan schaden. Braddock Beheer kan hier voor middels een site survey het overzicht van uw totale netwerk herstellen. Plus daar waar nodig een onafhankelijk advies uitbrengen en tevens zorg dragen voor het implementeren van de aangeboden oplossingen. Hierdoor zal uw netwerk weer stabiel, snel en up to date zijn.

Netwerk Security

Met de toenemende cyber aanvallen zoals Ransomware en DDOS attacks, is het van cruciaal belang dat uw netwerk hiertegen beschermd is. Dit is nu belangrijker dan ooit te voren, en naar mate steeds meer en meer criminaliteit digitaal plaatsvind, gaat die ook steeds belangrijker worden. Dit begint al vanaf de Firewall, helemaal tot aan de werkstations. Wij leveren en implementeren geavanceerde hard- en software om u optimaal tegen deze aanvallen te beschermen.

WiFi

Tegenwoordig is WiFi nergens meer weg te denken, en kunnen er miljarden apparaten via WiFi aangesloten worden op het netwerk. Hiervoor dient u echter wel een stabiel en goed dekkende WiFi oplossing te hebben. Wij kunnen met behulp van apparatuur perfect inmeten waar zogehete Access Points moeten komen te hangen, en deze ook voor u implementeren. Zo bieden wij van A tot Z de gehele planning en implementatie van uw WiFi netwerk.

Consultancy

Wij bij Braddock maken ons er hard voor om te zorgen dat alle project succesvol opgelost worden, en zijn pas klaar wanneer u tevreden bent. Van duidelijk advies, een doordacht ontwerp tot een succesvolle implementatie. Dankzij onze jarenlange ervaring en certificeringen staan wij garant voor succes zonder verborgen kosten.

Systeembeheer

Wilt u als ondernemen zich nooit druk hoeven te maken over de ICT-omgeving? Dan kunt u bij ons ook terecht voor onze systeembeheer dienstverlening. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw ICT-omgeving altijd werkt, en maken wij ons er hard voor dat uw systemen blijven werken om mogelijk dataverlies te voorkomen. Wij kunnen u tijdelijk ondersteunen als u mankracht nodig heeft, maar wij kunnen ook het volledige systeembeheer op ons nemen!

Netwerkbeheer

Het netwerk is misschien wel een van de meest cruciale onderdelen van uw bedrijf. Zonder een goede ICT-infrastructuur kan uw bedrijf niet goed functioneren. Denk bijvoorbeeld aan de connectie naar de cloud, datacenters of verbindingen tussen uw kantoorlocaties. Het implementeren en onderhouden van een goede infrastructuur is dus van cruciaal belang voor uw Business Continuity!